Bjud på badtunne-party

Om du vill bjuda på badtunne-party i sommar börjar färden dit med ett besök hos Svenska Badtunnor. De tillverkar lyxiga badtunnor i plast och trä som kan förhöja upplevelsen av vilken fest som helst. De gör tunnor som du och dina vänner kommer att vilja spendera timmar i.

Många har valt att kosta på sig lyxen att skaffa en badtunna och inför kommande sommarsäsong kanske det är din tur? En badtunna behöver inte vara enorm eller extremt påkostad för att bringa stor glädje. En badtunna är ett både enkelt och relativt billigt sätt att sätta guldkant på tillvaron. En njutning som finns till hands både till vardag och fest. Riktigt fina badtunnor med insida i plast och vackert trä på utsidan säljs av https://svenskabadtunnor.se/sv/info/badtunna-tra.html, där din resa mot att bli ägare av en badtunna kan börja. Badtunnor från Svenska Badtunnor är hantverk när det är som bäst. Av hygienskäl är badtunnans insida gjord av slitstark plast. De omges dock av fina träpaneler som gör att badtunnan doftar härligt av trä. Den vedeldade kaminen håller också hög kvalitet. Där kan du särskilt lägga märke till att Svenska Badtunnor gjort en egen variant av kaminskyddet. Kaminskydd tillverkas typiskt sett i trä, men Svenska Badtunnors kaminskydd är gjorda i rostfritt stål. Det är inte bara bättre, det ger också hela badtunnan en lyxigare touch.

Gjöt egen tunna

Håkan och Eva är ett par som i en artikel i Expressen berättar att deras liv blivit mer njutbart sedan de skaffade en badtunna. Håkan gjöt ett betongfundament för att ställa badtunnan i och passade samtidigt på att bygga ett trädäck. De vittnar också om att livet överlag blivit festligare sedan de skaffat en badtunna, att de oftare kan bjuda in till fest. Så hur förbereder ni er inför en badtunne-fest? Börja med de här tre tipsen:

  • Musiken är viktig, sätt ihop en bra playlist. Ni behöver förstås också ha högtalare som ni kan ta ut i trädgården.
  • Öl, vin och grillning är alltid populärt.
  • Värm upp badtunnan en stund i förväg så är det förberett innan gästerna kommer.

Och till sist, ett litet tips: glöm inte att aldrig lämna eld obevakad, inte heller när det gäller badtunnor.