Husdrömmarna i tv

Det verkar bli allt mer populärt att visa upp sig i tv, och nu senast handlar det om att visa upp sina hus, eller husdrömmarna som man som tittare får se bli en verklighet. 

252766-real-estate-concept-9Allt fler människor är det som går i renoveringstankar, och då blir det allt mer spännande att man nu kan följa andra människor i deras tankar och val av allt från att lägga marksten till att lyfta fram takbjälkarna eller ta fram en uttorkad sjö i programmet Husdrömmar som visas på SVT. Vad som även blir en enorm trygghet är att man inser att vid alla renoveringsprojekt så blir det mängder av fel och den uppskattade tiden för när något ska vara klart alltid, eller i de flesta fallen, drar ut på tiden.

Program med många känslor

Vad som är så fantastiskt med programmet är att de visar alla delar med en stor renovering, för det är inte bara guld och gröna skogar – snarare tvärt om. Det är otroligt stora beslut som snabbt måste tas och man får reda på otroligt mycket om varandra som par och hur man fungerar. Något som i slutet av programmet har resulterat i separationer. I en artikel går det att läsa om en familj som äntligen fick sitt drömhus, men ställdes inför otroliga prövningar. Vilket man kan se i den nya säsongen som nu visas. Enligt programledaren Pernilla Månsson Colt handlar det om att man har en livsdröm som man vill realisera. Vad som även är fint är att det inte bara är vräkiga stora slott som är drömhemmen, utan det är en stor variation där man även får följa med på resan och hur familjerna lever.