Mellangården i ”Bullerbyn” till salu

Alla hade vi en barndomsdröm som vi önskade skulle gå i uppfyllelse en vacker dag. Var du ett fan av ”Barnen i Bullerbyn”? Nu har du chansen att köpa mellangården och skapa din egen historia i huset.

Precis som vi skrev om i ett tidigare inlägg är det populärt att uppfylla sin barndomsdröm när man är vuxen och har tomt: att bygga en pool. Men det är inte alla som drömmer om en pool i trädgården. Kanske var du den som drömde om att få bo tillsammans med barnen i Bullerbyn? Den kan idag bli sann.

I en artikel på Nyheter24 skriver man att ett av husen, den så kallade mellangården, från ”barnen i Bullerbyn” idag är till salu. Detta är huset som barnen Lisa, Lasse och Bosse bodde i.

Huset med stor trädgård

Det lagom stora och röda torpet med vita knutar står kvar i Småland. Charmen och de gamla detaljerna finns bevarat och känslan om att komma in i Astrid Lindgrens sagovärld skapas på gården.

Huset har tre rum och kök och är totalt 85 kvadratmeter stort. Men det bästa av allt, tomen är hela 1170 kvadratmeter vilket öppnar upp för oändliga möjligheter. Här kan man skapa en fin trädgård och odla så mycket man vill under sommarhalvåret.  Huset ligger ute för 850 000 kronor och ligger i Mariannelund. Inte så långt därifrån ligger även det kända Lönneberga.

Frågan är vem som får sin barndomsdröm uppfylld och hur mycket det kommer att få kosta. Kanske blir det du om du är först till kvarn eller vill lägga ett högt bud. Kanske växer dina barn upp på en idyllisk tomt precis som Lisa, Lasse och Bosse? Vem som blir den lyckliga vinnaren återstår att se.