Tips om att köpa pool & spabad

Finns det något mysigare och samtidigt lyxigare än att få en alldeles egen och helt privat pool som man kan vada eller bada i när man vill på sin tomt? Man skulle kunna bada lite på morgonen precis innan frukosten och samtidigt få sig lite välbehövlig motion, självklart beroende på vilken sorts bad man väljer – något som blir allt populärare är nämligen spabad.

En pool kan vara avkopplande. Varför inte svalka av sig efter en hård och lång dag på jobbet när man har slitit i sitt anletes svett? En annan möjlighet är att bjuda in sina vänner och anordna ett poolparty. Poolen kan vara något som gör att livet får en kant av guld varje dag i veckan. Ta chansen och skaffa en pool som är lika mysig som en av poolerna som man badar i på en skön semester. Eller varför inte välja ett annat alternativ, ett spabad utomhus?

Spabad i större modell för poolparty

Ett spabad med gott om yta för ett lyxigare poolparty, kan det vara något? Ganska många väljer att ha spabad utomhus och med ett stort spa så får du ett rymligt spabad där upp till tio personer får plats. Men det finns många olika varianter att välja på, vilket man bland annat kan läsa mer om hos Aftonbladet. Där skriver man bland annat om hur priserna kunnat pressas nedåt en aning tack vare den här sortens bads populäritet, men fortfarande kostar det mer än en vanlig standardpool. Tänk bara på att ett spabad inte är något som man simmar längder i, utan det är mer en plats där man kan slappna av och njuta av massage från vattnet.