Välkomna sommaren med en grön gräsmatta

Runt hörnet väntar våren och det är nu inte långt kvar tills vi kan njuta av solsken och värme igen. Vi svenskar är ju lite lätt beroende av våren, det kan säkerligen alla hålla med om. Det är nästan som att man får något av en nytändning – och känner att allting är möjligt igen.

Och många är det som väntat den kalla och gråa vintern på att våren ska starta, så att man återigen kan få ta sig ut i trädgården och njuta av allt som heter blommor och buskar. Många är det dessvärre som kan känna det svårt att få tillbaka den gröna trädgård de hade föregående sommar, och ibland är gräset så pass skadat att det inte går att få liv i. För er som känner att det gröna är långt ifrån er trädgård kan vi lugna er med att det finns en lösning på problemet och den lösningen heter jademattan.se, som säljer gräs på rulle. Många vet inte om det men det går att köpa gräsmattor på det sättet, men det är faktiskt ett väldigt smart och enkelt sätt att få till den gröna trädgård som så många drömmer om. Och det är absolut ingen typ av konstgräs eller liknande, riktiga mattor av gräs som är lika fullt av liv som allt annat på vår planet. Gräsmatta kan Jade Mattan leverera från början av maj till mitten av november, och om du sköter ditt gräs så kommer du inte ha några som helst problem med att hålla trädgården grön.

Du som vill veta mer om det här bör gå in och läsa på deras hemsida här, då de där skriver mer om att anlägga gräsmatta. De tar bland annat upp det viktiga i grov- och finplanering, gödning samt vattning.